076-200 40 70 damourus@igitego.se

Stöd oss

Donera
Föreningen IGITEGO är en ideell förening som är helt beroende av finansiellt stöd från privatpersoner, företag och bidragsgivare. Tack vare dessa kan vi bedriva och utveckla vår verksamhet. Vi är en förhållandevis liten organisation, ett litet bidrag till oss ger stor effekt.
Ditt stöd kan bestå av pengar, tjänster eller andra gåvor. Bidrag och donationer går bland annat till att bekosta: lokalhyra, handledning, vidareutbildning, material, aktiviteter, evenemang, annonsering, tryckkostnader, utbildningar m.m. Du kan även erbjuda dina tjänster gratis, som till exempel: grafisk formgivning, marknadsföring, catering och liknande.

SKÄNK VALFRI SUMMA
Bankgiro: 5141-3466
Uppge namn eller företagsnamn och e-post och märk talongen: “Gåva”.
Swish: Vill du swisha din gåva till oss? Skicka valfritt belopp till vårt swishnummer: 1235695317.

Är du eller ditt företag intresserade av att stödja IGITEGO Förening? Välkommen att ta kontakt med oss!

Bli medlem!
Medlem kan du eller ditt företag bli. Som medlem bidrar du till att stötta vårt mål med hållbar integration och utveckla vår verksamhet. Föreningen IGITEGO är en ideell förening som är helt beroende av finansiellt stöd från privatpersoner, företag och bidragsgivare, ett litet bidrag till oss ger stor effekt. Därför gör ditt medlemskap skillnad.

Som medlem får du (om du önskar) ta del av vårt nyhetsbrev som skickas ut kvartalsvis och har alltid förtur vid evenemang och andra aktiviteter inom verksamheten.
Föreningen IGITEGO tillämpar en differentierad medlemsavgift från 200 kr/år och uppåt. Detta innebär att du kan bli medlem för 200 kronor, men du kan själv välja att betala en högre medlemsavgift om du vill stötta vårt arbete med ett högre belopp. Medlemskapet gäller ett år från den månad du blev medlem.
Du kan betala ditt medlemskap via swish eller vårt bankgiro:

Swish: Swisha valfri summa (från 200 kr och uppåt) till vårt swishnummer: 1235695317. Märk insättningen med “Medlem” och uppge din e-postadress om du vill ta del av nyhetsbrev och andra utskick.

Bankgiro: Sätt in valfri summa (från 200 kr och uppåt) på bankgiro: 5141-3466.
Uppge namn samt e-postadress och märk insättningen med: “Medlem“.
Tack för ditt stöd!

Bli volontär
– ”Att bli volontär för Föreningen IGITEGO kan vara bland det bästa jag gjort. Det är otroligt givande och jag känner verkligen att vi bidrar med förändring”. – Angel, volontär i Föreningen IGITEGO

Är du intresserad av att bli volontär hos oss får du gärna anmäla intresse till info@igitego.se och därmed få mer information om nästa års volontärrekrytering.