Visa att du bryr dig.
Förändra deras värld.

Våra åtgärder.

Tack för att du stödjer IGITEGO:s arbete med att stödja minoritetsgrupper.

IGITEGO är en organisation communautaire , engagerad i att skydda rättigheterna för migranter, lågutbildade vuxna och andra minoritetsgrupper, oavsett var de kommer ifrån, vilken ras eller religion de har, hur de migrerade eller var de arbetar.

Försvaret av rättigheterna för denna sårbara men starka befolkning kräver ett innovativt tillvägagångssätt som innefattar politiskt påverkansarbete, juridisk remiss och representation, som främjar utvecklingen av hållbara inkluderings- och integrationsmetoder i alla samhällsområden.

Grundad och ledd av framstående aktivister och migranter, bygger IGITEGO på års strategiskt och målinriktat arbete för att möta behoven och främja migranträttigheter i Sverige.

Vårt Hur vi kan göra skillnad

Don Monetär donation

Volontär din tid

Tjänstedonation

Se vad våra volontärer har att säga

“Att vara volontär för IGITEGO-föreningen kan vara bland det bästa jag har gjort. Det är otroligt givande, och jag känner verkligen att vi bidrar till förändring.”

– Angel, volontär i föreningen IGITEGO

Ditt bidrag idag
ger:

Hur man donerar

Om du är intresserad av att volontärarbeta med oss är du välkommen att registrera ditt intresse på info@igitego.se och få mer information om rekrytering av volontärer för nästa år.

Donera

Vi är helt beroende av ekonomiskt stöd från privatpersoner, företag och bidragsgivare. Vi är en relativt liten organisation, därför gör en liten donation en stor skillnad.

Erbjud dina tjänster

Du kan också erbjuda dina tjänster till oss som en form av tjänstedonation, såsom följande är alltid mycket hjälpsamt: Grafisk design, marknadsföring, catering osv.

Donationer och bidrag kommer att användas för att täcka kostnader som:

Hyra av lokal, handledningsmöten för våra klienter, vidareutbildning, material, aktiviteter, evenemang, annonsering, tryckkostnader, utbildningskurser, osv.

Hur man skickar monetära donationer: